юни 23, 2024

MOTO Novini

Мото Новини – всичко за автомобила, мотоциклета, камиона, трактора и …на едно място

Бронирана Audi A8 L Security.

 Първокласна безопасност

Най-новият изпълнителен брониран седан, Audi A8 L Security, съчетава високо ниво на безопасност с изискания комфорт, традиционен за моделите Audi A8, перфектно управление и изключителна динамика. Напълно бронираното, защитено пространство в кабината, изработено от високоякостна стомана, арамидно влакно, многослойно бронезащитно стъкло и специална алуминиева сплав, е надеждно скрито от любопитни очи. Основното основно предимство на новото Audi A8 L Security е неговата интегрирана фабрично производство. Защитеният в клас VR9 / VR10 * седан Audi A8 L първоначално е проектиран като представителен брониран автомобил. При спазване на специални правила, той е направен в специален цех за затворени марки в Neckarsulm.

Структурата на бронирания автомобил, неговото тяло, окачване и шаси, електроника, както и други компоненти и механизми са разработени от нулата или адаптирани към увеличеното тегло и специалните условия на работа. По време на тестовете отделни елементи на каросерията, както и остъкляването на автомобила, бяха подложени на тестово стрелба от различни видове леко стрелково оръжие, след което вече сглобеният завършен автомобил издържа на подобни тестове. Всички зони на съчленяване на елементите на каросерията са направени с припокриващи се бронирани материали, което гарантира надеждна защита, включително в ставите.

Автомобилното остъкляване отговаря на изискванията за клас на защита VR10 – ефективна защита срещу куршуми и стъклени фрагменти се постига чрез използването на специално ламинирано стъкло с поликарбонатен слой от вътрешната страна. Електромеханичните прозорци позволяват на водача и пътниците да спускат прозорците ниско, което е изключение за бронираните модели и свидетелства за най-високото ниво на комфорт и инженерни решения от материала на Audi. Автомобилът е оборудван с два цилиндъра със сгъстен въздух, което позволява, създавайки в точното време излишно въздушно налягане в кабината, безопасно да напусне мястото на димни или газови атаки. Автомобилът е оборудван с аварийни гуми PAX като стандарт.

Дори и при напълно спукани гуми, Audi A8 L Security е в състояние да продължи да шофира със скорост до 80 км / ч за разстояние до 80 км. Благодарение на специалните запалители, интегрирани в пантите на четирите врати и позволяващи безпрепятствено отваряне, водачът и пътниците са гарантирани да напуснат автомобила.Благодарение на голямото междуосие, Audi A8 L Security предлага просторен интериор с достатъчно място за краката за пътниците отзад.

Стандартните комфортни седалки с индивидуално регулиране на контура, 22-посочно регулиране и памет на настройките осигуряват най-високо ниво на комфорт. Опционалният луксозен пакет за комфорт на задната седалка, който в допълнение към удължената централна конзола, обшита с кожа, включва и възможността за плъзгане на предната пътническа седалка, осигурява още повече място за почивка и работа.