юни 23, 2024

MOTO Novini

Мото Новини – всичко за автомобила, мотоциклета, камиона, трактора и …на едно място

Експертите по дигитален маркетинг карат едни от най-скъпите коли

Кой може да си позволи шестцифрена сума, за да изглежда перфектно, в лъскав автомобил?
Кои са проспериращите професии, както и кои са хората, каращи най-скъпите луксозни возила у нас и в чужбина. Именно това ще разберете в настоящата статия.

През последните години рязко се промени картинката, по повод шофьори на луксозни возила. Все по-голяма част от младежите се возят на лъскави спортни автомобили, някои от които струват повече от 100 хиляди лева.

Според мини проучване, направено на база на познати в град София, се установи, че едни от най-скъпите возила са собственост на експерти по дигитален маркетинг.

Ако видите пъпчив тийнейджър, каращ Nissan GTR, не се чудете, 90 % е ИТ експерт.

Какво бе положението преди десетилетие? Скъпите коли се караха от едри бизнесмени, имащи ферми, строителни фирми, или търговски центрове.

Днес нещата не стоят точно така. Няма как да не пропуснем и хората, търгуващи с криптовалути.

Ако срещнете младеж с червено Ферари, то 60  % той се занимава с добив и търговия с биткойн.

Собственици на дигитални агенции, на уеб студия, хора, опериращи с европейски програми, също се нареждат сред богаташите и често можете да ги видите с автомобил, който мечтаете да имате в гаража си.

Ето и други професии, които се отличават с това, че представят лъскави возила:

  • Лекари – често, медицинските експерти имат нужда от разнообразие, тъй като работата им е натоварена. Именно и поради тази причина смятаме, че много лекари карат хубави и привличащи погледите автомобили.
  • Брокери на недвижими имоти – за тях също е престиж и приоритет външният вид, особено когато ходят на срещи с клиенти.
  • Юристи – въпреки, че юристите са една идея по-предвидливи и рационални в харчовете си, топ юристи също карат луксозни возила.
  • Софтуерните разработчици – Причината най-вече се крие в това ,че често, софтурени разработчици, след пускането на качествено приложение ,бързо се виждат с т.нар. лесни пари.
  • Други.

 

Надяваме се, че статията ви е била интересна и полезна. Ще се радваме да я споделите с приятели и партньори.