юни 23, 2024

MOTO Novini

Мото Новини – всичко за автомобила, мотоциклета, камиона, трактора и …на едно място

Кредит за покупка или ремонт на автомобил

кредит за кола

кредит за кола

Нуждата от намирането на спешни пари на заем може да възникне по много и различни поводи. Било то за покриване на разходи до заплата, здравни разходи, за ремонт у дома и не на последно място – нужда от ремонт или покупка на кола, с вземането на кредит проблемът може да бъде решен.

Покупка или ремонт на автомобил?

Всеки собственик на автомобил знае колко отговорна грижа изисква тази придобивка и каква част от месечните разходи отиват за поддръжката ѝ. Това е едно на ръка, но когато се случи така, че има сериозна повреда по колата, сумите, които трябва да подготовим за ремонта ѝ, могат да се окажат непосилни за месечния бюджет.

Стандартът на средностатистическия българин не предполага възможност за покупка на нов автомобил и това не е тайна за никого. Когато обаче имаме сериозна повреда на колата и се очертава, че ремонтът ѝ ще достигне сума, с която би могъл да бъде закупен друг употребяван автомобил, то тази опция може да се окаже по-доброто решение. Независимо дали ще плащате за ремонт на стария си автомобил, или ще търсите варианти за смяната му, нужда от пари е неизбежна.

Тук ключова роля имат фирмите за бързи кредити и атрактивните условия за финансиране, които могат да ви предложат, става ли въпрос за кредит за кола.

Защо бърз кредит за покупка или ремонт на колата?

Липсата на пари точно в този момент не бива да ви спира, особено ако автомобилът ви е неразделна част от ежедневието или работата. Вземането на бърз кредит в ситуация на нужда като тази всъщност може да реши възникналия проблем бързо и лесно, защото:

Получавате бързи пари на заем

Компаниите, специализирани в предлагането на бързи кредити, прилагат улеснени и гъвкави процедури за кандидатстване и отпускане на заеми. Не е необходимо да прилагате доходни бележки, да декларирате работа по трудов договор и куп други ненужни формалности, които изисква кандидатстването за кредит в банка например.

Необходимо е само да посетите офис на избран кредитор (или да направите заявка онлайн), да споделите причината, за която ви е необходим кредитът и да представите личната си карта. В случай на одобрение по искането ви, парите ще са налични по сметка или в брой на място до минути или няколко часа (в зависимост от кредитиращата компания). От тук нататък ремонтът или покупката на автомобила са гарантирани.

Възползвате се от атрактивни кредитни условия

На пазар има множество компании, предлагащи бързи кредити. Това предполага по-голямо удобство за вас като клиент, тъй като можете да избирате при кой кредитор да отидете. От друга страна, тази конкурентна пазарна среда кара много от фирмите да предлагат на клиентите си редица атрактивни условия.

Много кредитори например дават първи кредит с 0% лихва. Това е една чудесна възможност за теглене на кредит за ремонт или покупка на кола, от която можете да се възползвате, в случай че за първи път вземате заем от даден кредитор.

Връщате заема си в удобни срокове и вноски

Сключваните договори за бързи кредити предлагат отлична гъвкавост. Можете да определите в какъв срок да върнете взетия заем, а в зависимост от него ще се определи и удобният размер на месечните ви вноски.