май 30, 2024

MOTO Novini

Мото Новини – всичко за автомобила, мотоциклета, камиона, трактора и …на едно място

Помощ за закъсали и повредени автомобили

Българите сме свикнали сезоните да ни изненадват и не винаги сме подготвени когато трябва. Всяка промяна на времето се отразява както на нас, така и на превозните средства. Ако искаме да ползваме автомобила възможно най-дълго време, трябва да се грижим за него, да го обслужваме и ремонтираме навреме. Защото на никой няма да му е приятно да закъса на пътя дали от повреда или от лошите метеорологични условия. А когато бързаме за някъде това е доста неприятно и изнервящо. Но от всяка проблемна ситуация изход има и решението в случая е да се доверите на професионалисти от пътна помощ, които бързо и качествено ще ви измъкнат от ситуацията, в която сте попаднали.

За закъсали и повредени автомобили на пътя можете да потърсите Пътна Помощ GO. За репатрак София и в други градове в България можете да получите съдействие за леки коли, мотори, ванове, джипове, микробуси, фургони, селскостопанска и строителна техника, мотокари и други.  Фирмата е за репатриране и превоз на закъсали лекотоварни и тежкотоварни превозни средства и повредени автомобили. Превозът е бърз, лесен и коректен с внимание и грижа към повереното превозно средство. Освен това може да ви съдействат и на място, ако имате нужда от подаване на ток, смяна на гума, доставяне на гориво, Drink and Drive, дори ако сте заключили автомобила по погрешка. На ваше разположение са денонощно, а в рамките на 30-40 минути ще достигнат до вас, ако се намирате в град София. За други населени места договарянето става по телефона.

Компанията е с дългогодишен опит в сферата и също така предлага пътна помощ в рамките на България, Европа и много други страни, както и пренасяне на всякакви видове автомобили, камиони и други от всички краища на света. А също така помагат и при нужда от правна помощ при обезщетение при трудова злополука и смърт, правна помощ при ПТП и катастрофа и регистрация в КАТ София. Можете да ги откриете в интернет на сайта им patnapomosht.net.