юни 23, 2024

MOTO Novini

Мото Новини – всичко за автомобила, мотоциклета, камиона, трактора и …на едно място

Помощ при авария на пътя

Милиони хора пътуват със собствени или служебни автомобили всеки ден на кратки или дълги разстояния и едва ли е имало шофьор, който да не е имал проблем с превозното средство. Въпреки, че вниманието на шофьора е фокусирано върху пътя, неравностите, знаците, ограниченията за скорост и реакциите на другите участници в движението, непредвидими ситуации винаги могат да се случат, когато са най-малко очаквани.

В такива ситуация реакцията за справяне на проблема трябва да бъде адекватна и навременна, именно затова потърсете професионалните услуги на пътна помощ София, за да ви съдействат при решаването на конкретния проблем. Извършват услуги денонощно като доставка на гориво, подаване на ток, смяна на гума, автодиагностика, леки ремонтни дейности на автомобила, а при сериозни проблеми ще извършат репатрак до сервиз.

Пътнапомощ24.com е в пълна готовност да ви помогне при авария на вашия автомобил. Разполагат с подходящите инструменти и висококачествена модерна техника за справяне на проблема, както и дългогодишен опит, което е гаранция за качество и коректно изпълнение.  А услугата репатрак на автомобил, джип, ван, бус, мотор, леки и тежкотоварни камиони, селскостопанска техника ще ви бъде от полза, ако аварията не може да бъде отстранена на място. Освен това предлагат и транспортиране на автомобил от или за чужбина, в Европа и други страни. Фирмата предлага и професионална помощ от специалист при оглед на кола с цел закупуване на автомобил. Ще ви посетим на място с професионална компютърна диагностика, чрез която ще се разчете моментното състояние на автомобила, за да сте сигурни, че ще направите най-добрата покупка.

Пътнапомощ24.com е вашият верен помощник в непредвидимите ситуации на пътя, като гарантират качествено и коректно съдействие при аварии, бързата преценка на ситуацията и решаване на всеки индивидуален проблем.

Случилата се авария на пътя е момент, който изисква навременна реакция. Потърсете услугите на пътна помощ, за да ви помогнат да продължите вашето безпроблемно пътуване.