май 30, 2024

MOTO Novini

Мото Новини – всичко за автомобила, мотоциклета, камиона, трактора и …на едно място

5 причини да монтираме автобокс на автомобила си

Допълнителният багажник, който се монтира на покрива на колата, се нарича автобокс. С негова помощ можете да съберете повече багаж, когато тръгнете на път. Много хора вече използват този вид кутии за покрива на автомобила и това не е никак случайно. В следващите редове на тази публикация, ще ви дадем пет основателни причини да използвате този безценен аксесоар.

1 – Събирате повече багаж

 

Избирайки автобокс от Bagajink.com, ще можете да поберете в автомобила си, всичко най-важно за екскурзията ви. Така например, ако отивате на море или планирате почивка в планината, ще може да превозите дюшеци, пояси, ски оборудване, сноуборд и какво ли още не. Това е достатъчна причина да прегледате офертите за тези важни и необходими автоаксесоари.

2 – Освобождавате пространство

 

Стандартният багажник, не бива да бъде препълнен. Най-малкото, защото това оказва негативно влияние на разхода на гориво, а също и на придвижването. Добавяйки автобокс за тавана на колата, ще улесните живота си. Това не са просто думи, а факти, в които вече се увериха множество водачи в България и не само тук. Съветваме ви да последвате техния добър пример.

3 – Получавате по-добър дизайн

 

Съвременните багажници за покрив идват до вас с отличен дизайн. Те са олекотени и аеродинамични, за да не натоварват разхода на бензин, дизел и газ. С тяхна помощ, автомобилът ви придобива естетически издържана визия, която се харесва от повечето хора. Разбира се, това е възможно, ако заложите на оригиналните автобоксове на пазара и забравите за репликите.

4 – Издръжливост и устойчивост

 

Твърдият багажник за тавана, е много издръжлив. Той не се чупи лесно и е устойчив на дъжд, сняг, студ и жега. С него може да си гарантирате безпрепятствено извозване на багажите, без да има никакъв риск за съдържанието им. И, докато меките багажници за покрив, са по-скоро временно решение, то тези твърди кутии, няма да ви изневерят, когато пътуват в екстремни условия.

5 – Наистина достъпна цена

 

Автобоксът е аксесоар, който може да се открие на достъпна цена. Помислете си, колко бихте изхарчили, ако заплатите за допълнително превозване на ваши вещи, ски оборудване и аксесоари. Ето защо, инвестицията в допълнителен багажник, ще се възвърне с времето. А сега, след като ви информирахме за ползите от този тип багажник, искаме да ви пожелаем успех!