юни 23, 2024

MOTO Novini

Мото Новини – всичко за автомобила, мотоциклета, камиона, трактора и …на едно място

LADA XRAY

LADA XRAY е създадена, за да съчетае няколко таланта. Рязкото управление се осигурява от мощна подрамка, на която са монтирани предното окачване и кормилното управление. Енергоемкото шаси ви позволява да шофирате уверено по пътища от всякакво качество. Именно способността за проходимост е най-важното качество на кросоувъра, а фината настройка на дизайна на автомобила позволи развитието му. Едно просто число: просветът е увеличен от 195 mm на 215 mm. Запознайте се с LADA XRAY Cross – кола, която може да отвори нови пътища и посоки.

LADA EnjoY Pro с Yandex.Auto е ново поколение мултимедийна система, която осигурява пълна функционалност на модерен смартфон, интегриран в автомобил. LADA EnjoY Pro с Yandex.Auto е екран с HD разделителна способност и висока производителност, поддръжка за проектирани системи Apple CarPlay и Android Auto.

Трудният път изисква специална концентрация и често – решителност. И на добра магистрала понякога искате да дадете воля на темперамента …
Настройките на шасито за LADA XRAY Cross са едновременно начин за осъзнаване на жаждата за шофиране и помощ при различни условия на шофиране.

Покажете сила, където имате нужда. И където трябва да сте гъвкави. Бъдете нащрек всяка секунда и реагирайте незабавно.
Тези думи биха могли да бъдат философията на бойното изкуство, но са се превърнали в принципите на автомобилния дизайн. Модерен безопасен автомобил.