май 30, 2024

MOTO Novini

Мото Новини – всичко за автомобила, мотоциклета, камиона, трактора и …на едно място

Arai Helmet си партнира с German IDM Campionship

Arai Helmet стартира чисто ново партньорство с водещата немска серия шосейни състезания, IDM – Международен германски шампионат по мотоциклетизъм – поемайки ролята на:

„Официален партньор на IDM – Международен германски шампионат по мотоциклетизъм 2024 г.“

 Внасяйки десетилетия опит в поддръжката на състезания, Arai ще осигури състезателни услуги за водачите на IDM и подходящо изживяване за потребителите.

Arai ще присъства на всяко състезателно събитие по време на шампионата през 2024 г., като се започне от първия кръг на пистата Sachsenring през май, за да осигури обслужване и резервни каски за IDM състезатели, покриващи основния клас Superbike заедно с класовете за поддръжка SuperSport и Sidecar.

Arai също така ще предостави на потребителите сервизно обслужване за тяхната собствена каска Arai. И въпреки че няма да има търговска точка за продажба, потребителите ще могат да изпробват най-новите модели на Arai в сърцето на вълнуващия немски шампионат.

В Arai се гордеем с богатата си и дълга състезателна история, по време на която придобихме ценна информация, която ни позволи постоянно да подобряваме защитата на водача в продължение на десетилетия. Да станем официален партньор на Международния немски шампионат по мотоциклети е важна стъпка за Arai, за да продължим ангажимента си да повишим още повече защитата на водача“, каза Мичио Арай, собственик и главен изпълнителен директор на Arai Helmet. „Както водачите на IDM, така и потребителите са еднакво важни за нас в нашия приоритет за защита. Състезанията продължават да ни помагат да придобиваме знания за това как се представят нашите каски и това ни помага да развием най-добрите защитни качества в тях, както за пистата, така и за пътя.“

След вълнуващ сезон 2023 г., началото на Международния немски шампионат по мотоциклети 2024 г. е дългоочаквано и Arai Helmet изпраща своите най-добри пожелания на всеки състезател тази година.

Календарът на IDM 2024 е както следва:

  • 05. – 05.05. – Sachsenring
  • 05. – 02.06. – Oschersleben
  • 06. – 23.06. – Most (CZ)
  • 07. – 28.07. – Schleiz
  • 08. – 18.08. – Assen (NL)
  • 08. – 01.09. – Nürburgring
  • 09. – 22.09. – Hockenheim