юни 23, 2024

MOTO Novini

Мото Новини – всичко за автомобила, мотоциклета, камиона, трактора и …на едно място

Cadillac XT6

 (Cadillac XT6) Изцяло новият Cadillac XT6 направи своя официален дебют на родния си автомобилен салон в Детройт през зимата 2019 г. Моделът се намира в йерархичната линия на производителя между по-компактния XT5 и по-големия Escalade. Заедно с по-малкия си брат той ще дойде на вътрешния пазар и е преминал официално сертифициране, публикувано е одобрението на типа на превозното средство. Основната разлика от американския аналог ще бъде по-малко мощният енергиен блок, по-атрактивен от гледна точка на данъчното облагане. Що се отнася до дизайна, той е направен в най-добрите традиции на американския производител. Колата изглежда монументално и луксозно.

Предният край разполага с тънки LED фарове и характерна петоъгълна решетка на радиатора с хромирани рамки и множество малки мрежести дизайни. Предната броня получи масивни релефни секции с вертикални секции на дневни светлини. Що се отнася до оборудването, кабината може да се похвали с полуанилинова кожена тапицерия, първокласна аудио система Bose с 14 високоговорителя, шест USB порта, осем въздушни възглавници, усъвършенствана мултимедийна система, способна да се свърже със смартфон чрез NFC протокола. Седалките на първия и втория ред могат да бъдат оборудвани с отопление и вентилация, а срещу допълнително заплащане можете да поръчате система за нощно виждане и адаптивен круиз контрол.

Системите за сигурност предлагат мониторинг на мъртвите зони и движението на лентата, автоматичен асистент за спиране с възможност за разпознаване на пешеходци и система за предупреждение за кръстосано движение. размери Cadillac HT6 е първокласен SUV в пълен размер. Колата има три реда седалки и може да побере до седем души. Срещу допълнително заплащане, вместо обичайния втори диван, можете да поръчате версия с два отделни или по-удобни капитански стола. В тази версия новостта ще може да побере до шест души. Той е дълъг 5050 мм, широк 1964 мм, висок 1784 мм и 2863 мм между колесните колони. Окачването е напълно независимо. Отпред са разположени стойки на McPherson, а отзад е по-сложна архитектура с много връзки. За SUV се предлагат адаптивни подпори с амортисьори с променлива твърдост. Обемът на багажника, с повдигнати облегалки на задния диван, е 358 литра, но може да се увеличи до 2228 литра чрез сгъване на пътническите седалки.

Спецификации

Под капака на американския Cadillac XT6 се намира атмосферен V6, а за вътрешния пазар се предлага вграден бензинов четирицилиндров двигател LSY с турбокомпресор. Точно същото се предлага и на китайския пазар. В Средното кралство той развива 237 конски сили при 5000 оборота на коляновия вал и 350 Нм въртящ момент при 4000 об / мин. Руските версии ще бъдат намалени до 200 коня с постоянен въртящ момент. По подразбиране устройството е пълно със свързана задна колела. Скоростната кутия е класически хидромеханичен автоматик с девет работни диапазона.